Dátum: 2012. Júl. 6.
Hozzávalók
  1. 1 db fejes saláta,
  2. 3 db főtt tojás
  3. 1 db citrom leve,
  4. 1 ek méz,
  5. 1 ek olívaolaj,
  6. 1 kk mustár,
  7. csipet jódozott só,
  8. 450 g natúr joghurt,
  9. petrezselyemzöld.
Receptkönyv: Elkészítési idő: 30 perc Adag: 4

Elkészítése:

A salátát alaposan megmossuk és kisebb szeletekre vágjuk, vagy tépkedjük és behűtjük.

A megfőtt tojások sárgáját összetörtjük, megsózzuk, hozzáadjuk a mustárt, a mézet, a frissen préselt citrom levét, az olívaolajat és csomómentesre dolgozzuk. A masszához hozzákeverjük a joghurtot, majd a salátára öntjük. A tetejére rakjuk a felszeletelt főtt tojásfehérjét és megszórjuk apróra vágott petrezselyemzölddel. Azonnal fogyasztjuk.

Étel típus: Étel főbb összetevői:

Hozzászólás


Fényképes receptkereső

  • Kismama receptek
  • Szoptatós receptek
  • Baba receptek
  • Családi receptek

Friss receptek

Puha mézeskalács figura

Bejegyezve: 2012. dec. 22.

0 hozzászólás

Sárgabarackos pite

Bejegyezve: 2012. aug. 8.

0 hozzászólás

Rakott karfiol sonkával

Bejegyezve: 2012. aug. 3.

0 hozzászólás

Legutóbbi cikkek

A-vitamin

Bejegyezve: 2012. Júl. 1.

0 hozzászólás